Tipuri de evenimente

Aveți nevoie de organizarea unui eveniment excepțional? Puteți fi sigur că vom face tot ceea ce este necesar pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivul!

Un eveniment unic, interactiv și bine organizat nu ar trebui să fie consumator de timp și de nervi… Dar pentru aceasta, trebuie să lucrați cu oameni care își cunosc bine meseria. Mulțumită tehnologiei high-end și soluțiilor inovatoare, împreună cu o echipă bine pregătită, evenimentele desfășurate cu Echipamente AV vor ieși perfect, publicul dvs. va implicat și încântat, iar dvs. vă puteți ocupa de alte aspecte organizatorice ale proiectului.

Aflați mai multe despre tipurile de evenimente pe care le creăm mai jos sau faceți clic pe buton pentru a ne contacta:

Congrese/Conferințe

Congrese/Conferințe

Conferințele, prezentările sunt esențiale în activitatea oricărei companii, aducând oamenii împreună, informând, inspirând echipe, schimbând mentalități și acționând ca o rampă de lansare pentru  produse și servicii noi. Proiectarea unei conferințe live de succes poate fi uneori dificil de implementat. Aceasta nu ar trebui doar să informeze, să distreze sau să inspire, ar trebui și să implice, să captiveze participanții, să aducă mesajul la viață.

Lasă-ți în grija noastră responsabilitatea suportului tehnic necesar evenimentului dvs.! Serviciile noastre includ o echipă de specialiști și întreaga gamă de echipamente necesare pentru a vă asigura de succesul conferinței.

Cere oferta
Webinarii

Webinarii

Organizarea evenimentelor online, atât de solicitate în ultimii ani nu trebuie să devină un coșmar tehnic și logistic.

Alegeți echipa noastră ca partener pentru furnizarea webinariilor! Vă ajutăm să vă conectați ușor și elegant cu ajutorul tehnologiei, oriunde și oricând aveti nevoie. Creăm și gestionăm evenimente virtuale de excepție, caracterizate de o experiență digitală captivantă.

 

Cere oferta
Evenimente Hibrid

Evenimente Hibrid

Evenimentele hibrid sunt noua normalitate, iar noi vă ajutăm să vă adresați publicului-țintă așa cum aveți nevoie, totul realizându-se prin intermediul unor soluții tehnice uimitoare.

De la sesiuni captivante și interactive și până la camere/standuri virtuale, totul este la îndemâna dvs.! Nu trebuie să căutați mai departe de Echipamente AV, experiența noastră de peste 10 ani în creație și tehnologizare vă va transforma evenimentul într-unul cu adevărat wow.

În plus, colaborăm îndeaproape cu departamentul IT astfel încât securitatea datelor și a informațiilor să fie asigurată.

Cere oferta
Studio

Studio

În climatul actual, continuarea digitalizății reprezintă o oportunitate. Indiferent care este domeniul dvs. de activitate, Echipamente AV vă poate face ideile cunoscute până la capătul lumii.

Studio-ul EAV este locul unde magia se întâmplă, unde mutăm energia și interactivitatea evenimentelor live în experiențe online super-captivante. Dacă aveți în vedere găzduirea unui eveniment social online, difuzarea unui eveniment live, rularea unui webinar, a unei conferințe hibride sau a unei lansări de produs, aveți întregul nostru suport pentru a produce un eveniment virtual excelent.

De la planificare, tehnologie, securitate, soluțiile noastre complete dedicate evenimentelor virtuale vă vor ajuta să îndepliniți și să depășiți obiectivele strategice ca un profesionist. Ne ocupăm de platformă, producție și moderație live pentru a asigura un flux perfect de comunicare.

Cere oferta
Podcast/Broadcast

Podcast/Broadcast

Podcastul /Broadcast sunt astăzi mai prezente în viețile noastre ca niciodată.  Interesul pentru aceste forme de entertainment se află într-o continuă creștere, atât din partea celor care vor să consume astfel de produse, cât și din partea companiilor care doresc să încerce aceste forme de comunicare și promovare.

Spuneți-ne doar când vreți să dați drumul primului episod, iar Echipamente AV va asigura echipamentul audio și video necesar, precum și întreaga noastră expertiză, astfel încât rezultatul fie la un nivel înalt de calitate și profesionalism.

Cere oferta
Petreceri

Petreceri

Acum, mai mult ca niciodată, o petrecere este exact ceea ce avem nevoie. Întotdeauna aceasta a fost cea mai bună idee pentru a distra echipa și a o face să se simtă specială. Conceptul de party a evoluat rapid, iar cu ajutorul nostru puteți găzdui o experiență cu adevărat captivantă pentru fiecare participant. Însă, oricât de interesant ar părea, planificarea unei petreceri pline de magie nu este o sarcină ușoară, dimpotrivă, se poate dovedi a fi extenuantă și stresantă.

Scopul nostru la evenimentele Echipamente AV este de a vă ajuta să obțineți o petrecere perfectă, fără impedimente tehnice, fără întârzieri, o petrecere cu toate biletele „SOLD OUT”.

Cere oferta
Lansări Produse

Lansări Produse

Cel mai mult ne plac lansările de produs sau de servicii! Acestea sunt prin însăși natura lor palpitante și provocatoare. Totul trebuie să fie perfect – până la cele mai mici detalii. Însă, la final, când totul a ieșit exact așa cum a fost plănuit, culminând cu un final spectaculos, nimic nu se compară cu sentimentul de satisfacție. Suntem maeștri în crearea atmosferei și asigurarea suportului tehnic de care aveți nevoie pentru orice ocazie specială. Vom lucra îndeaproape cu dvs.  pentru a produce un eveniment de lansare unic și reușit.

Alegeți EchipamenteAV pentru a produce o lansare excepțională care va uimi cu adevărat audiența.

Cere oferta
ePostere

ePostere

Aveți nevoie de soluții ePosters? Suntem aici! Implementăm soluții ePosters personalizate și oferim atât mijloacele fizice, cât și logistica software necesară care va permite participanților la conferință să răsfoiască, să caute și să citească afișele electronice. Cu mai mult de 10 ani de experiență tehnică și creativă, vă punem la dispoziție o aplicație ușor de utilizat.

Software-ul nostru este multifuncțional: pe lângă secțiunea ePosters, oferă și o interfață prietenoasă pentru programul congresului și o listă ușor de căutat de vorbitori. Știm cât de dificilă poate fi organizarea unui eveniment important, astfel incat ne străduim să preîntâmpinăm nevoile clienților noștri, să oferim cele mai eficiente și mai bune servicii, inclusiv cel mai bun suport pentru a vă asigura că soluțiile ePosters sunt exact ceea ce aveți nevoie.

Cere oferta