EAV Studio Cluj

14

Vă punem la dispoziție în Cluj un studio complet echipat!

EAV Studio Cluj este dotat cu întreaga gamă de instrumente necesare pentru orice tip de transmisiune live efectuată la nivel profesionist: cursuri, prezentări, lansări de produse, conferințe, orice alt tip de  evenimente în funcție de nevoile dvs. În plus, vă punem la dispoziție orice alt serviciu de care ați putea avea nevoie în acest context.

Studio Live Streaming EAV a fost proiectat și este echipat astfel încât să răspundă tuturor cerințelor pentru producții audio și video. Spuneți-ne ce nevoie aveți și noi vă ajutăm să producețorice tip de conținut și să îl comunicați așa cum vă doriți. 

În cadrul Studio Live Streaming EAV combinăm platformele hardware cu software-uri dedicate, garantând astfel producții senzaționale care pot fi folosite cu succes în orice sector de activitate:

Podcast

Îti punem la dispoziție spațiul perfect și complet echipat pentru înregistrarea unui podcast. Contactează-ne cu încredere!

Green Screen

Fii oricât de creativ îți dorești în proiecte, noi îți vom susține ideile și le vom transpune în realitate. Dispunem de tool-urile necesare obținerii unui fundal virtual perfect pentru poze sau  filmări.

Custom Studio

Spune-ne care sunt cerințele proiectului tău, iar noi vom alcătui studio-ul perfect pentru a le îndeplini.