Despre noi

Vom începe cu ceea ce ne-am dori să rețineți despre noi: suntem Echipamente AV! Scopul nostru este să depășim așteptările dvs. în materie de organizare de evenimente și să vă arătam că orice conferință, congres, lansare de produs, podcast, webinar – orice eveniment poate fi organizat fără consum inutil de timp, energie și bani, atâta timp cât alegeți un partener de încredere și cu experiență. Așa cum suntem noi! 

Oferim servicii excepționale, prin produse performante și personal bine instruit, acestea fiind ingredientele unui eveniment încheiat cu succes, „cu aplauze la scenă deschisă„. Asta pentru că investim în permanență în echipamente profesionale high end  (sisteme de sonorizare, video-proiecție, entertainment, lumini, traducere simultană, etc.), dar investim mai ales în Oameni. 

Suntem dedicați, motivați, creativi. Ne dăm peste cap pentru ca fiecare proiect să se desfășoare impecabil și conform cerințelor dvs. Producem evenimente captivante, live și virtuale, de toate dimensiunile și închiriem echipamentele de care oamenii au nevoie pentru a rămâne conectați atunci când au nevoie. În plus, atât transportul în București a echipamentelor, cât și montarea sau demontarea acestora sunt gratuite. 

Depozitul Echipamente AV este complet aprovizionat cu echipamente și tehnologii de ultimă generație, de la sisteme pentru industria standard, concepute pentru evenimente și conferințe, la scara largă a produselor ușor de folosit și produse de brand pentru funcții private. 

Haideți să facem cunoștință!

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de oferi echipamentele necesare astfel încât mesajul dvs. să fie bine înțeles. Succesul echipei noastre se datorează pasiunii pentru producerea de evenimente desăvârșite din punct de vedere tehnic.

Valorile noastre

Suntem onorați să ne ajutăm clienții să își rezolve orice provocare legată de comunicare. Indiferent de situație, valorile noastre rămân mereu aceleași: muncă asiduă, promptitudine, profesionalism!

Echipa noastră

 Fiecare membru al echipei noastre este un „super-tehnicus”  în domeniul său. Suntem dedicați, motivați, creativi. Ne dăm peste cap pentru ca fiecare proiect să se desfășoare impecabil și conform cerințelor fiecărui client.